martes, 3 de enero de 2012

Proposem el nostre Projecte Final

Tot comença i tot acaba. Quan sabem que una cosa comença? Les benvingudes, les salutacions, les presentacions, les primeres impressions... ens donen una molt bona pista. Ara bé, quan una cosa acaba ens envaeixen mots com “comiat”, “recopilació”, “avaluació”, “valoració”, “reflexió final”...  Final, la paraula clau. 
Aquesta assignatura està tocant a la seva fi, i és per això que ja hem de començar a parlar del Projecte Final de l’assignatura. De moment, només cal que fem una petita proposta del que ens agradaria presentar com a treball final. Així doncs, per ara només cal que esmentem els membres del grup de treball, fer una petita justificació sobre l’elecció del tema del projecte, els objectius que voldrem complir i algunes de les activitats que s’inclouran en el treball. Però no només consistirà en presentar el nostre treball de manera virtual o en paper al professorat de l’assignatura, sinó que es presentarà en una Fira que tindrà lloc a la mateixa classe. En aquesta Fira, tots els grups presentaran a l’hora els seus treballs per tal que siguin exposats i tothom pugui veure el treball dels altres.
Al nostre grup ens falta encara fer molta feina, però de moment ja tenim clar el tema que voldrem tractar i tenim una idea força clara de com serà el nostre treball. Caldrà però consultar-ho amb els professors de l’assignatura per tal que ens orientin amb la realització i confecció del nostre Projecte Final.
Realment, el que es pretén amb aquest Projecte Final és poder observar els progressos de l’alumnat que cursem aquesta assignatura en vers les tecnologies i el punt de vista que, arrel de totes aquestes sessions, hem adquirit davant l’aplicació de les TIC en l’educació. Així doncs, aquest treball haurà de ser una recopilació de tots els coneixements adquirits al llarg d’aquest curs. A més, en aquest treball es reflectirà la nostra valoració i reflexió final en vers l’assignatura d’Alfabetització Digital. És a dir, aquest treball final serà el nostre comiat

No hay comentarios:

Publicar un comentario