jueves, 15 de diciembre de 2011

La passada sessió va quedar clar que l’assignatura d’Alfabetització Digital no és només treballar amb programes informàtics i fer diferents pràctiques amb aquests, sinó que també consisteix en treballar i estudiar les diferents possibilitats que tenen les TIC a les aules d’infantil. Per això vam haver de llegir uns articles que parlaven sobre les diferents aplicacions de les noves tecnologies a les escoles, per a després exposar-los a tot el grup classe.

En general, les exposicions eren força interessants. Alguns grups van explicar de forma més general aquesta aplicació de els TIC als centres educatius, i d’altres van ser més explícits tot informant-nos dels diferents programes que hi ha per a treballar diferents àrees del currículum d’infantil. El nostre grup va ser l’encarregat d’explicar, de forma més general, els diferents racons i maneres de treball que oferien les TIC, com ara el treball per Projectes, el treball en Petit Grup, etc.

El que més m’ha cridat l’atenció d’una de les exposicions dels meus companys, ha estat els diferents programes que ens han mostrat amb els quals els infants juguen i treballen tot enregistrant-se la veu. És increïble com poden aprendre de ràpid els menuts a treballar amb les tecnologies. Això demostra que els límits els hi posem els adults, perquè ells... són capaços de molt! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario